Digitale fyrtårn

Dette er en prosjektblogg for ledere og lærere ved de 17 skolene på Frøya, Hitra og i Snillfjord som deltar i et lærende nettverk for å utvikle digital kompetanse i skolen. Det er et mål å utvikle skolene til digitale fyrtårn i lokalsamfunnet.

29 april 2006

Hvor er vi - egentlig?

Hvis Randi har rett i sine antakelse om at skolene på Hitra, Frøya og i Snillfjord er like i nærheten av den virkeligheten som bekrives i scenariet fra ITU (se nedenfor), er det litt rart at så få skoler kommuniserer med omverden via egne nettsider. En google-runde i går kom opp med de som er linket opp ute i høyremargen: alle de tre videregående skolene og et par av grunnskolene. På Mausund slipper de elevene til med presentasjon av nærmiljøet sitt. Det synes jeg er interessant, og skulle gjerne visst hva elevene sjøl synes om å arbeide på en slik måte. (Kunne dere ikke få noen elever til å kommentere det HER?) Og får dere respons fra foreldrene?

Og burde ikke alle skolene utvikle egne nettsider? Mausundfolket har sikkert gjort noen erfaringer med skoleveven som de kan dele med de andre?

1 Kommentarer:

Klokken 10:17 p.m. , Blogger Kjell Atle sa ...

KOmmentar til Arve: mange skoler har er fart at med en webmaster som skal legge ut alt stoff, oppstår det lett kødannelse og stoff kommer ikke ut raskt nok. Hvorfor kan man ikke dele ansvaret og desentralisere jobben med å legg ut stoff?

Kjell ATle

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden