Digitale fyrtårn

Dette er en prosjektblogg for ledere og lærere ved de 17 skolene på Frøya, Hitra og i Snillfjord som deltar i et lærende nettverk for å utvikle digital kompetanse i skolen. Det er et mål å utvikle skolene til digitale fyrtårn i lokalsamfunnet.

16 juni 2006

Hva tenker dere nå

Det er like før frokost på andre samlingsdag for Lærende nettverk på Hitra, Frøya og i Snillfjord. Jeg har sittet på rommet mitt og oppsummert det som skjedde i går, og funnet ut at det var ganske mye. Og det foregår mye IKT-relatert aktivitet rundt omkring på skolene. Samtidig aner det meg at en del av dere ikke er helt fornøyde med det vi har oppnådd i dette prosjektet til nå. Evalueringen tyder på det.

Og så lurer jeg på hva dere tenker nå, etter denne samlinga. Klarte vi å legge et grunnlag for arbeidet i neste prosjektår, - og for samarbeid mellom skoler og kommuner også ETTER at selve prosjektet er fullført?

Og så ser jeg fram til åpenhjertige kommentarer både her på bloggen (og i It's learning for dere som absolutt foretrekker det)! Men nå er det frokost!

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden